Продавець Tachka розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
810 відгуків
Tachka
+380 (95) 377-17-97
+380 (63) 377-17-97
+380 (96) 377-17-97
Додати відгук

ПОЛІТИКА КОНФІДЕЦІЙНОСТІ

Компанія Tachka дуже уважно ставиться до  захисту ваших персональних даних.

Ми цінуємо вашу довіру та зобов'язуємось захищати надану вами особисту інформацію.

 

Будь ласка, ознайомтеся з нашими правилами по збору та обробці персональних даних.
 

Як ми збираємо та використовуємо ваші персональні дані.
 

Щоб ви могли здійснити покупку на нашому сайті, а ми могли забезпечити виконання вашого замовлення (доставка товару, оплата, оформлення супровідних документів), нам потрібні ваші особисті дані .

Ці дані ми збираємо, коли ви заповнюєте реєстраційну форму на нашому сайті, будь то під час оформлення замовлення або без нього (включаючи ваше ім'я, прізвище, адресу доставки, номер телефону, електронну пошту) або коли ви шукаєте товари чи послуги.

 

При відвідуванні нашого сайту, навіть якщо ви не оформляєте замовлення, ми можемо збирати деяку інформацію, таку як IP-адреса, тип браузера, операційна система вашого пристрою, налаштування та характеристики вашого мобільного пристрою.
 

Ваші дані можуть бути використані нами для бухгалтерії, виставлення рахунків, аудиту, обслуговування, поліпшення та розвитку послуг, адміністративних та юридичних цілей, а також для статистичного та маркетингового аналізу.

Ми також можемо використовувати ваші дані для зв'язку з вами, включаючи надсилання повідомлень електронною поштою, дзвінки або SMS, залежно від наданих вами контактних даних.

 

Як ми отримуємо вашу згоду на збирання та обробку персональних даних.
 

Сайт tachka.pro збирає та обробляє ваші дані тільки з вашої добровільної згоди.

Надаючи нам вашу особисту інформацію, ви підтверджуєте та даєте свою згоду на обробку вашої особистої інформації.

 

Як ми надаємо інформацію третім особам.
 

У певних випадках ми можемо передавати ваші персональні дані третім особам, якщо це необхідно для надання запитуваних товарів та послуг. Це може включати компанії з доставки, банки та інші установи, які забезпечують обробку платежів.

Ви даєте свою згоду на таке розкриття ваших даних без додаткового повідомлення. Ми також можемо передавати вашу інформацію правоохоронним органам на їх запит у межах, необхідних законодавством.
 

Як ми використовуємо cookie-файли.
 

При використанні нашого сайту ваш браузер може зберігати файли cookie на вашому пристрої. Ці дані допомагають нам аналізувати ваші уподобання та покращувати нашу пропозицію товарів та послуг. Ви можете у будь-який момент видалити всі cookie-файли через налаштування вашого браузера.
 

Безпека.
 

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки ваших даних, включаючи технічні та організаційні заходи для захисту вашої інформації від несанкціонованого доступу або витоку.
 

Звернення за інформацією.
 

Ви можете запросити доступ до ваших даних, які ми зберігаємо, надіславши запит на e-mail   tachka.pro1@gmail.com   з темою "Запит персональних даних".
 

Для додаткових питань щодо захисту даних ви можете звернутися до Уповноваженого з прав людини України або безпосередньо до суду.
 

Докладніше про захист персональних даних ви можете дізнатися, ознайомившись із Законом України "Про захист персональних даних" за посиланням на офіційному сайті Верховної Ради України.
 

Ваша згода з цими правилами, отримана під час реєстрації на сайті tachka.pro, підтверджує вашу згоду на обробку даних, які ви надаєте при реєстрації та подальших покупках.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner